26. ročník Vinohradníckeho plesu Skalica

Tradičnou každoročnou záležitosťou spolku je organizovanie plesu vinohradníkov, pričom tento rok sa 26. januára uskutočnil jubilejný už 26. ročník plesu Vinohradníckeho spolku Skalica. Miestom diania sa stal už tradične majestátny Dom kultúry v Skalici, ktorý je už akousi samozrejmosťou našich plesov. Večer plesu sa niesol v duchu tanca, spevu a zábavy, k čomu prispela skupina TOP Diamond zo Skalice, ktorá bola v tzv. veľkej sále „kulturáku“. V malej sále nemohol chýbať FS Skaličan, ktorý je svojím zmyslom kvalitne zahrať a zabaviť na ľudovú nôtu široko-ďaleko známy. Návštevníci plesu popíjali, štebotali medzi sebou, spievali a tancovali do skorého rána, pričom veríme a vieme, že sa im domov ani nechcelo. Súčasťou plesu bola vínotéka, kde ste mali možnosť „koštovať“ vína skalických vinohradníkov a bohatá tombola,v podobe cca 170 cien, z toho 11 tzv. zlosovateľných, ktoré bezpochyby svojich nových majiteľov potešili. Vzácnou návštevou plesu bola novozvolená primátorka mesta Skalica Anna Mierna, ktorá zároveň vylosovala víťaza prvej ceny tomboly.

V neposlednom rade chceme poďakovať všetkým prispievateľom, resp. sponzorom za ich štedré ceny do našej tomboly. Nesmierne si ich vážime a ceníme!

Záverom ďakujeme návštevníkom plesu, veríme, že ste sa zabavili a o rok sa vidíme opäť. Zatiaľ Vám však sľubujeme, že sa vidíme na ďalších vinárskych podujatiach, ktoré pre Vás v roku 2019 chystáme.

Váš VSS.

Vinohradnícky ples v Skalici