Mladé vína otvorené

Dňa 11.11. o 11:11 sa uskutočnilo ďalšie vinárske podujatie pod názvom Svätomartinské otváranie mladých vín Skalica  2017, ktoré prebiehalo v bývalej kaviarni Pod Lampou na ul. Potočná vedľa pošty. Organizátorská taktovka bola pod vedením nášho Vinohradníckeho spolku Skalica, pričom štedrosť a chuť prezentovať svoje vína sa odzrkadlila v podobe 109 vyzbieraných vzoriek. Preto by sme radi touto formou poďakovali všetkým, ktorý toto podujatie podporili a poskytli nám svoje mladé víno. Každoročnou tradíciou je otvorenie a pokrstenie mladého vína presne o 11:11 hod. uvedeného dňa a to za prítomnosti primátora mesta Skalica Ľudovíta Baráta, predsedu VSS Ladislava Nemčovského, člena Vínnej cesty Záhorie p. Horáka, p. Masaryka z vinárstva Masaryk, p. Kopečka z vinárstva Kopeček a hlavne Vás priaznivcov a milovníkov vína a zábavy. Vzorky k slávnostnému otvoreniu zabezpečili uvedení skalickí vinári, p. Masaryk a p. Kopeček, ktoré slávnostné otvoril primátor mesta Ľudovít Barát a p. Masaryk. O bohatej účasti píšeme s pokorou a  s vďakou ale hrdinsky, pretože podujatie navštívilo vyše 200 návštevníkov, ktorí mladé vína z vesela koštovali. Sprievodný hudobný program dodal celej akcii lesk a šmrnc, v podobe múzického umenia Miroslava Buzrlu a CH Pláňava. Záverom len veľmi krátko, pretože napísané už bolo všetko! Ďakujeme všetkým a tešíme sa už čoskoro.